Lohja Lionesses

Uutisia

Kausi käyntiin helsingissä!

6.7.2021

Lohja Lionesses avaa vihdoin kautensa perjantaina Helsinki Wolverines Bluen vieraana. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kertaalleen ja tuolloin Lionesses vei pisteet vahvasti lukemin 0-46. Offseason koronarajoituksineen on ollut haastava etenkin pääkaupunkiseudulla. Miten joukkueiden valmistautuminen on sujunut, entä nähdäänkö kentällä vahvistuksia liigajoukkueesta? Tule paikanpäälle Velodromin harjoituskentälle ja totea itse! Kickoff klo 18.30.

Ottelusta tulossa mahdollisesti myös striimi Lionessesin YouTube-kanavalle LionessesTubeen.

Kuva: Miika Storm

10.7.2021

Lionesses aloitti kautensa 9.7. Velodromin ulkokentällä vastustajanaan Helsinki Wolverines Blue. Vahva joukkueena pelaaminen johti Lionessesin voittoon lukemin 0-30 (0-24). Wolverinesin hyökkäys kävi muutamaan otteeseen aivan maalialueen tuntumassa, mutta Lionessesin puolustus kesti yli tiukkojen tilanteiden ja pöytä pidettiin puhtaana. Kentällä nähtiin yhteensä kahdeksan ensikertalaista, mutta siitä huolimatta kauden ensimmäinen peli sujui varmoin ottein ilman suurempia sähläyksiä. 

Ensi viikolla Lionesses matkustaa Kotkaan Eaglesin vieraaksi. Odotettavissa on kovatasoinen vastustaja ja tiukkaa vääntöä rakkaiden vihollisten kesken. Tervetuloa kannustamaan Lionesses voittoon Puistolan kentälle pe 16.7., kickoff klo 18.30!

Kausi alkuun voitokkaasti

Ensimmäinen kotipeli perjantaina!

5.8.2021

Runkosarja on ehtinyt puoleen väliin, ja on ensimmäisen kotipelin aika! Lionesses on tässä vaiheessa lohkonsa kakkosena, rekordilla 2-1. Huomenna perjantaina Lionesses kohtaa Harjun kentällä Helsinki Roostersin, jota vastaan pelattiin myös edellisellä kierroksella. Viime viikolla Velodromilla pelattu ottelu päättyi Lionessesin voittolukemiin 8-28, joista liekeissä ollut leijonapuolustus päästi ainoastaan 2 pistettä.

Tulevaan peliin Lionesses astelee leveällä rosterilla; Hämeenlinna Tigersistä farmisopimuksen turvin on joukkueeseen siirtynyt muhkea tiikeririntama, samoin oma puolustus on vahvistunut uudella, maajoukkuekokemustakin omaavalla konkaripelaajalla.
Onko Roosters saanut hyökkäyksensä rullaamaan, entä nähdäänkö kentällä liigavahvistuksia farmijoukkue Trojansista? Ottaako Lionesses kauden ensimmäisen kotivoittonsa? Tule seuraamaan ottelua paikan päälle! Kioskissa myynnissä mm. fanituotteita ja maankuuluja mokkapaloja. Ottelusta näytetään myös striimi LionessesTubessa - muista tilata kanava!
Kickoff klo 18.30, Harjun kenttä (Runotie 1, Lohja).

17.8.2021

Lionessesin ensimmäinen kotipeli jouduttiin kesäkuussa perumaan, ja se pyrittiin järjestämään uudelleen nyt runkosarjan viimeisellä kierroksella. Valitettavasti vastustajajoukkue ei kuitenkaan ollut halukas tätä ottelua pelaamaan varmistaen näin ykkössijoituksensa lohkossa.

Siispä Lionessesin sijoitukseksi runkosarjassa jää lohkon toinen sija rekordilla 4-1. Kiitämme kotiyleisöä tästä kesästä!

Seuraavaksi edessä on välierä la 28.8. Castrenin kentällä Oulussa, vastustajana kivenkova Oulu Northern Lights Naiset!

Ottelusta on mahdollisesti tulossa myös striimi joten kannattaa pysyä kuulolla!

Runkosarja paketissa

Alkeiskurssi tulee taas!

24.8.2021

Lohja Lionesses järjestää jenkkifutiksen alkeiskurssin naisille. Ilmainen kurssi sisältää neljä treenikertaa, keskiviikkoisin ajalla 8.9.-29.9. klo 18.30-20.00 Virkkalan urheilukentällä Lohjalla (Kisakuja 3). 

 

Kurssi on avoin kaikille yli 15-vuotiaille tytöille ja naisille. Aiempaa laji- tai urheilutaustaa ei tarvita, vaan tärkeintä on hyvä tsemppi ja into oppia uutta!

 

Amerikkalainen jalkapallo on fyysinen ja taktinen pallopeli, jota naiset ovat pelanneet Suomessa vuodesta 2009 alkaen. Jenkkifutis sopii kaiken kokoisille ja näköisille harrastajille, sillä eri pelipaikoilla tarvitaan erilaisia taitoja ja vahvuuksia. Lionessesissa pelaa tällä hetkellä 18-42 -vuotiaita naisia - äitejä, tyttäriä, vuorotyöläisiä, opiskelijoita ja yrittäjiä. Pelaamme tällä hetkellä naisten 1-divisioonassa. Toivotamme uudet pelaajat lämpimästi tervetulleiksi mukaan!

 

Alkeiskurssilla tutustumme amerikkalaiseen jalkapalloon lajina sekä erilaisiin pelipaikkoihin ja niissä tarvittaviin taitoihin. Ensimmäiset kolme kertaa toteutetaan ilman kontaktia ja viimeisellä kerralla päästään törmäilemään ”romut niskassa” eli täysissä varusteissa! Ota kurssille mukaan ulkoliikuntaan sopivat vaatteet ja kengät (lenkkarit tai nappikset), vesipullo sekä iloinen, utelias mieli.

 

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: aftlionesses@gmail.com

Etsimme puolustuksen koordinaattoria!

20.9.2021

Lohja Lionesses on vuonna 2015 perustettu jenkkifutisjoukkue. Meillä pelaa kolmisenkymmentä naista, iältään 15-43 vuotta. Tärkeimpiä arvojamme ovat  tekemisen ilo, urheilullinen menestys sekä kannustava joukkuehenki ja yhteisöllisyys.

Pelaamme naisten 1-divisioonassa ja kaudella 2021 etenimme välieriin saakka. Tavoitteenamme on nousta lähivuosina naisten Vaahteraliigaan kilpailukykyisenä joukkueena.

 

Lionessesin puolustus on kova ja motivoitunut nippu, joka janoaa haasteita, kovaa treeniä ja uuden oppimista. Viime kauden viidessä runkosarjapelissä annoimme vastustajalle yhteensä 36 pistettä, ja haluamme korjata tämän tilanteen ensi kaudella.

 

Oletko sinä sopiva tyyppi liittymään leijonaperheeseen, astumaan kanssamme dark sidelle ja nostamaan puolustuksemme liigatasolle? Jos näin on, ota viipymättä yhteyttä niin jutellaan lisää! Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen aftlionesses@gmail.com

Kuva: Miika Storm